Introduktion til de nye funktioner i LCAbyg

24.11.2020 kl. 14.00 - 15.30

Description

Deltag på vores webinar og bliv introduceret til de nye funktioner og muligheder i programmet. Webinaret er tænkt for alle brugere af LCAbyg for at give en opdatering på det i nye i LCAbyg version 5.0 i forhold til de ældre versioner. Nye brugere af LCAbyg er selvfølgelig velkomne men webinaret tager udgangspunkt i at deltagerne kender LCAbyg i forvejen.

Den første version af LCAbyg kom i 2015. Nu har vi lanceret version 5.0 med opdateret database (Ökobau 2020) og udvidet livscyklus, som passer til de udvidede krav i den frivillige bæredygtighedsklasse. De udvidede krav handler om transport til byggepladsen og byggepladsens belastning, inklusiv spild af materialer. Derudover inkluderer den nye version et ”Modul D”, som beregner potentialet for genbrug, genanvendelse og nyttiggørelse. Den nye version har også en helt ny brugergrænseflade.

Derfor afholder vi en korte række webinars om de nye funktioner i LCAbyg, så du kan holde dig opdateret. På webinaret bliver du undervist af forskerne bag værktøjet, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

Det er gratis at deltage i webinaret, men tilmelding er nødvendig. Vi udbyder kun webinaret til et begrænset antal, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil vide mere om de nye funktioner.

Der afholdes tre webinarer:

• 5. november 2020, kl. 10.00-11.30 - fuldt booket
  • 10. novermber 2020, kl. 10.00-11.00 - fuldt booket
  • 24. november 2020, 14.00-15.30

Price

Det er gratis at deltage i webinaret, men tilmelding er nødvendig

Host

BUILD, Aalborg Universitet